Cijene dostave

CIJENA DOSTAVE
Cijena dostave za težine manje od 2 kg je fiksna i iznosi 4,65 Eur ili 35,00 kn s uračunatim PDV-om 25%.

Cijena dostave za težine od 2 do 10 kg je fiksna i iznosi 4,65 Eur ili 35,00 kn s uračunatim PDV-om 25% i šaljemo kao običan paket.

U slučaju da je težina robe veća od 2 kg, a pošiljka se šalje kao usluga Paket24, snosite trošak dostave prema važećem cjeniku kurirske službe Hrvatske Pošte te ostatak troška dostave uplaćujete na naš račun, a o tome ćemo Vas prethodno obavijestiti pozivom na broj telefona koji ste ostavili kod registracije. Cjenik izračuna dostave kurirske službe HP je na slijedećem linku: http://www.posta.hr/cjenik-on-line

DOSTAVA
Uslugu dostave proizvoda ili usluga naručenih putem web shopa obavljaju kurirske službe.

Iznos usluga dostave ovisi o težini ili veličini naručenog proizvoda. Brzina dostave ovisi o raspoloživosti robe koja se naručuje, načinu plaćanja i adresi dostave.
Web shop narudžbe i usluge dostave ne vrijede za inozemstvo,(prije slanja robe se provjerava cijena dostave u inozemstvo te Vas o tome obavještavamo putem elektroničke pošte) narudžbe prihvaćamo i obrađujemo za adrese u Republici Hrvatskoj. Po potvrdi o uplati ili pouzećem šaljemo robu na Vašu adresu ili u Vaš poštanski ured i o tome Vas obavještavamo telefonski ili putem elektroničke pošte.

Krajnji rok za dostavu robe je unutar Republike Hrvatske je 10 radnih dana od vidljive cijele uplate ne računajući subotu i nedjelju.

SHOPPING CART

close